Учні Ліцею ім. Богдана Лепкого та Нагуєвицької СЗШ здобули по 100 балів на Всеукраїнській олімпіаді «Майбутнє з Політехнікою»

15:34 10 Лютого 2023

Здібна та талановита українська молодь здатна сформувати вільну і незалежну державу. Свої вміння й обдарованість діти мають змогу виявляти під час проведення інтелектуальних та творчих конкурсів, олімпіад, спортивних змагань та інших освітянських заходів, які впродовж навчального року організовуються і проводяться на шкільному, районному, обласному чи всеукраїнському рівнях.

Участь в олімпіадах, змаганнях, конкурсах дає можливість школярам ще раз перевірити свої вміння, застосувати набуті знання на практиці, відчути азарт змагань та радість успіху.

Школярі навчальних закладів Дрогобича та територіальної громади активно беруть участь в різного роду олімпіадах, досягають високих результатів та займають призові місця. Зокрема, нещодавно завершився перший тур Всеукраїнської олімпіади «Майбутнє з Політехнікою», у якій взяли участь навчальні заклади Дрогобича та ТГ.

Національний університет «Львівська політехніка» організовує цикл олімпіад для учнів 10-11 класів «Майбутнє з Політехнікою» з таких предметів: українська мова, англійська мова, математика, фізика, хімія, історія України, інформатика, економіка та державне управління.

Участь в цій олімпіаді дає можливість перевірити рівень своїх знань зі шкільних предметів та ознайомитися з Національним університетом «Львівська політехніка».

Відтак, учні Дрогобицького ліцею імені Богдана Лепкого та вихованець Нагуєвицької СЗШ взяли участь в олімпіаді «Майбутнє з Політехнікою» та набрали максимальну кількість балів – 100.

Зокрема, учень 11 класу Нагуєвицького навчального закладу Назар Тиндик здобув 100 балів на Всеукраїнській олімпіаді з фізики.

Учні 11 класу Ліцею ім. Богдана Лепкого — Олександр Бабій та Владислав Ліхтаревський набради по 100 балів з математики.

Учень 10 класу Юлій-Костянтин Гринь та одинадцятикласник Максим Бабій здобули по 100 балів з хімії.

Також по 100 балів здобули учні 10 класу на Всеукраїнській олімпіаді з історії — Андріана Мичуда, Марта Іванців та Богдан Іванців та учениця 11 класу Соломія Козяк

Перейти до вмісту