Учнів Дрогобича та Стебника креативно привітали із завершенням навчального року

10:46 29 Травня 2020

У четвер, 28 травня, в ході прямого етеру у Кризовому медіа-центрі «Дрогобич:» школярі Софія та Дмитро разом з міським головою Тарасом Кучмою та начальником відділу освіти ДМР Петром Шев’яком привітали учнів освітніх закладів Дрогобича та Стебника, а також їх батьків та вчителів із завершенням навчального року.

Цьогоріч, через пандемію «COVID-19», навчальний рік довелося завершувати дистанційно.

Так, за інформацією відділу освіти, повністю навчання (11 класи) у закладах загальної середньої завершили 564 учні. З них претенденти на золоту медаль – 46 учнів та срібну – 10. Однак остаточно буде відомо про отримання медалей після результатів ЗНО.

Навчання у дев’ятих класах завершили 950 учнів, з них 65 отримають свідоцтво «з відзнакою».

«Прощання зі школою – це дуже хвилюючий момент. У ці моменти переповнює почуття радості і тривоги та смутку. Радість, бо нас чекає щось нове і смуток, бо завершується дитинство. Ви переходите в доросле життя, в інший вимір життєвого досвіду. Дай вам Бог сили і наснаги зробити в тому житті все, на що Ви призначені. Зробіть все так, щоб не шкодувати за втрачені роки, а кожна хвилинка життя була тим стержнем, на якому базується ваш досвід, ваші знання, ваші уміння і найголовніше – ваше професійне зростання. Бажаю перейти на цікавий життєвий шлях з тим багажем знань, який ви накопичили під час свого дитинства», – звернувся до дітей міський голова Тарас Кучма.

Для того, щоб учні почули останній дзвоник, імпровізоване дійство організували в ході етеру. Учениця Софія та учень Дмитро, який є випускником, традиційно зі шкільним дзвінком оголосили завершення навчального року.

Перейти до вмісту