Усі внутрішньо переміщені особи повинні стати на облік, – розпорядження керівника Дрогобицької РВА

10:28 28 Лютого 2022

27 лютого 2022 року видано розпорядження керівника Дрогобицької районної військової адміністрації Степана Кулиняка «Про облік внутрішньо переміщених осіб».

Усі чоловіки 18-60 років, які евакуйовуються до Дрогобицької МТГ із зони бойових дій, мають стати тут на військовий облік (м. Дрогобич, вул. П. Сагайдачного 63).

Керівники підприємств, установ, організацій, готелів та санаторіїв, а також ті, хто надає послуги з поселення у приватному індивідуальному порядку, будуть вести повний облік проживаючих із зазначенням усіх персональних даних та передаватимуть у міські та селищні ради для узагальнення і подачі РВА та поліції.

Також ті, хто забезпечує місцем проживання, мають скеровувати чоловіків віком від 18 до 60 років до Дрогобицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомат).

Всі, хто прибуває до Дрогобицької МТГ, мають строго дотримуватись правил комендантської години з 22:00 до 6:00.

Продаж алкоголю заборонено!

Ми приймаємо всіх людей, які вимушено покидають свої домівки, але одночасно ми за дотримання закону. Кожен чоловік 18-60 років має перебувати на військовому обліку, – зазначає Степан Кулиняк.

Перейти до вмісту