Управління соціального захисту населення видало 560 продуктових наборів для людей з інвалідністю

8:40 3 Серпня 2022

Війна вносить корективи у життя громад не лише в зоні бойових дій, а й у тилу, де відносно безпечно. Особливо це відчувають соціально вразливі верстви населення.

Досі управлінням соціального захисту населення проводилась багаторазова видача продуктових наборів для осіб, які проживають в нашій громаді та перебувають на обліку, як внутрішньо переміщені особи. Такі пакунки в перші місяці повномасштабного вторгнення люди отримували щотижня. Видача продуктових наборів продовжувалась доти, поки люди з числа ВПО не розпочали отримувати державну допомогу.

Однак окрім вимушених переселенців, не меншої підтримки потребують і місцеві мешканці. Через нестабільну економічну ситуацію в країні доходи багатьох людей сильно скоротились, а витрати з кожним днем зростають. Чимало людей, особливо з числа соціально вразливих верст населення, болюче відчули це на собі.

Відтак на виконання доручення міського голови, даного під час оперативної наради 25 липня 2022 року, управлінням соціального захисту населення було проведено заходи підтримки мешканців громади, які сьогодні найбільше потребують допомоги.

Управлінням соціального захисту населення було видано 560 продуктових наборів для найбільш потребуючих осіб громади з категорій: сім’ї, які складаються з двох і більше осіб з інвалідністю, особи з інвалідністю І групи (лежачі) та особи з інвалідністю І групи (по зору).

Перейти до вмісту