Управління на основі даних, трансформація економіки, – про що потрібно подбати громадам вже сьогодні

9:43 17 Грудня 2021

З 16 по 17 грудня у Києві проходить Круглий стіл ОБСЄ з питань прийняття рішень на основі даних в муніципальному управлінні. Модератором круглого столу виступає директор КП «Інститут міста Дрогобича» Володимир Кондзьолка.

Участь у засіданні взяли голова Дрогобицької громади Тарас Кучма та троє представників Дрогобицької міської ради.

Важливим питанням, яке розглянули під час заходу – методика впровадження національних стандартів України та показників ІSO для сталого розвитку. Зокрема обговорили ключові показники сталого економічного розвитку та управління земельними та іншими ресурсами, які впливають на доходи бюджету.

Сьогодні ця тема є актуальною, оскільки економічні та управлінські процеси зазнають суттєвої трансформації. Більше того, за словами Володимира Кондзьолки, сьогодні потрібно трансформувати й систему освіти, адже потрібно подбати про учнів, які за декілька років стануть фахівцями у різноманітних галузях, зокрема й управління та економіки.

Додамо, у затвердженій Стратегії Дрогобицької громади вже враховано цілі сталого розвитку ООН, тому фахівці Дрогобицької міської ради, зокрема КУ «Інститут міста Дрогобича» охоче діляться досвідом та напрацюванням.

Перейти до вмісту