Українська пісня: активна молодь Дрогобича та представники багатодітних родин відвідають концерт на Арені Львів

16:15 12 Серпня 2021

​​Захід запланований на 14 серпня. Того дня на сцені Арени Львів прозвучать найяскравіші хіти за 30 років Незалежності України. Проект «Ukrainian  Song Project/Українська пісня» згуртує топових-артистів українського шоу-бізу. А також відкриє нові імена молодих виконавців.

Активна молодь Дрогобича, члени Молодіжної ради та Дитячого парламенту, спортивних секцій міста, а також представники АТО, багатодітних родин, які виховують по 5 і більше дітей, представники малозабезпечених сімей відвідають святковий концерт на Арені Львів. Це стало можливим завдяки клопотанню Дрогобицької міської ради та сприянню народного депутата України Ореста Саламахи. Окрім безкоштовних квитків  на захід, забезпечать доїзд дрогобичан до Львова та назад.

Співзасновником та генеральним продюсером Національного проекту «Ukrainian Song Project/Українська пісня» є Тарас Курчик.

Гасло цьогорічного проекту: «Українська пісня» – історія народжує майбутнє!», тож 14 серпня на «Арені Львів» прозвучать пісні, які не просто стали хітами, а на яких зростали та продовжують зростати цілі покоління. Так ми розповімо історію української музики за 30 років Незалежності України. А водночас відкриємо нові імена на нашій сцені, – розповів  генеральний  продюсер проекту  Тарас Курчик.

Хедлайнерами  концерту є – гурти «ВВ», «СКАЙ» і «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», співачки Ірина Білик, JAMALA, М’ята та Анна Трінчер, співаки MELOVIN, Сергій Бабкін, Віктор Павлік і Нікіта Ломакін, а також відкриття 2021-го року WELLBOY.

Здивує «Українська пісня 2021» виглядом і масштабністю сцени. Цьогоріч вона нагадуватиме гігантського птаха у формі цифри V, що символізуватиме п’ятиріччя проекту. І матиме рекордну кількість екранів, а також світлових та візуальних ефектів.

Проєкт відбувається за підтримки Українського культурного фонду, Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Перейти до вмісту