Україна бореться, але колядує: у терцентрі організували різдвяне дійство для літніх та одиноких людей

14:51 13 Січня 2023

Працівники терцентру організували для підопічних різдвяне дійство «Україна бореться, але колядує». Захід відбувся у четвер, 12 січня.

До запрошених із вітальним словом звернулася директорка Дрогобицького територіального центру соціального обслуговування Марія Лютик. Вона наголосила, що однією з найдавніших форм духовної культури є обряди та звичаї, якими багатий український народ. Кожна пора року має особливі дати. Найбільше їх – у зимовий період, коли відзначаємо Різдвяні свята, з якими тісно пов’язана давня традиція колядування. Напередодні Старого Нового року Марія Лютик побажала присутнім міцного здоров’я, переможного миру й Божої благодаті.

На святі виступили учасниці хору «Калинонька», який функціонує при Дрогобицькому терцентрі та вихованці зразкової літературно-творчої студії «Любисток» Палацу дитячої та юнацької творчості. У їхньому виконанні прозвучали колядки, віншування і вірші з проханням до Бога про мир в Україні.

Завершився захід побажанням щасливого многоліття усім присутнім.

До слова, у час різдвяних свят для підопічних терцентру систематично організовують цікаві культурно-просвітницькі заходи.

Перейти до вмісту