Укомплектовуємо вакансії освітянських установ, – Стебницька міська філія Львівського ОЦЗ

11:37 2 Лютого 2022

Тісні ділові контакти посадовців служби зайнятості з освітянськими установами не обмежується профорієнтаційною роботою, яка проводиться з вихованцями шкіл, їхніми наставниками та батьками задля того, аби молодь обирала фах до душі, знала реалії ринку праці й у дорослому житті розминулася з безробіттям.

Передусім, заклади освіти – це соціальні партнери, працедавці, яким потрібні як кваліфіковані кадри – вчителі, музичні керівники, психологи, так і обслуговуючий персонал – кухарі, мийники посуду тощо.

Загалом у 2021 році у Львівській області за посередництва служби зайнятості у сферу освіти працевлаштовано 2,2 тис. осіб з числа безробітних. У загальних результатах є й лепта колективу Стебницької МФ ЛОЦЗ. Для прикладу, торік фахівці філії забезпечили роботою у закладах освіти майже 50 осіб. Так, лише у вересні-грудні 2021 року троє безробітних позбулися незавидного статусу, обійнявши за скеруванням служби зайнятості посаду «сестра медична». Таким чином вдалося укомплектувати вакансії Стебницького ліцею № 7, місцевої гімназії № 11 ім. Т. Зозулі Дрогобицької міської ради, а також Стебницької загальноосвітньої школи № 18 Дрогобицької міської ради.

Переконавшись у доцільності співпраці зі службою зайнятості, навчальні установи готові й надалі тісно взаємодіями з державною інституцією для укомплектування вільних місць праці особами з числа безробітних.

Стебницька міська філія Львівського ОЦЗ

Перейти до вмісту