Увесь інвестиційний потенціал Дрогобицької громади об’єднають в єдиний модуль

10:06 2 Грудня 2021

«Інвестуй у Дрогобич» – віднедавна таке гасло активно пропагують серед потенційних інвесторів. Крім цього на Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради вже розміщено низку е-сервісів, які допомагають інвестору отримати оперативну інформацію. Серед цих сервісів «Інвестиційна візитка» та «Інтерактивна мапа інвестиційних об’єктів».

Як уже анонсували раніше, цьогоріч команда ГО «Новий Стебник» отримала фінансування від USAID на розробку інвестиційного паспорта та модуля для Інтернет-порталу ДМР. З цього приводу розпорядженням міського голови створено робочу групу, перше засідання якої відбулося 1 грудня під головуванням першого заступника міського голови Ігоря Германа. До складу робочої групи увійшли представники ГО «Новий Стебник», керівники структурних підрозділів, які відповідають за інвестиції, економіку, майно громади, фінанси, культуру та розвиток туризму, цифровізацію, охорону здоров’я, містобудування та архітектуру, просторовий розвиток міста та благоустрій.

Важливо, що масштаб нових розробок розповсюджується на територію всієї Дрогобицької міської територіальної громади, а отже тут будуть зібрані всі інвестиційні пропозиції з Дрогобича, Стебника та 32 сіл.

На засіданні учасники робочої групи погодили план дій. Реалізація проекту відбуватиметься у декілька етапів. Розпочнуть з консультацій з бізнесом та зацікавленими особами. Новий інвестиційний паспорт та е-модуль презентуватимуть громаді у травні 2022 року.

Перейти до вмісту