Увага! У середу буде припинено водопостачання з водозабору “Гірне”

10:03 7 Листопада 2022

У зв’язку з плановими ремонтними роботами з підготовки до осінньо-зимового періоду, буде припинено водопостачання з водозабору “Гірне” з 01:00 ночі 9 листопада до 09:00 ранку 10 листопада. Роботи підприємство проводитиме у зоні виносу водогонів за межі карстових утворень, на території ДГХП “Полімінерал”, у селі Уличному, на насосній станції 2-го підйому у с. Гірному. Енергетична служба водоканалу виконуватиме планові завдання на кабельних лініях на водозаборі “Гірне”.

Води не буде на таких вулицях Дрогобича: Спортивна, Трускавецька, Війтівська Гора, Бориславська, Горішня Брама, М. Грушевського, Стрийська, Вол. Великого, Є. Коновальця, Будівельна, Нафтовиків, мікрорайон Млинки, площа Ринок та на прилеглих до них вулицях і провулках.

Також води не буде у Стебнику, Трускавці селах Модричі, Раневичі, Михайлевичі, Почаєвичі, Доброгостів, Уличне Дрогобицького району та Довголука, Гірне, Любинці Стрийського району.

Паралельно, голів ОСББ закликають на період відключення водопостачання спланувати та провести ремонтні роботи у багатоповерхівках по заміні мереж або ж лічильників безпосередньо на період відсутності води – тобто 9 листопада.

КП “Дрогобичводоканал” 

Перейти до вмісту