Увага! На Львівщині очікується погіршення погодних умов

16:26 29 Листопада 2019

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області очікується зміна фази опадів та зниження температури, у зв’язку із проходженням атмосферних фронтів з заходу та надходженням холодного повітря.

30 листопада: дощ з переходом в мокрий сніг та сніг, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь. Вітер північно-західний 9 – 14 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря впродовж доби від морозу до тепла.

01 грудня вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів.

02 грудня мокрий сніг та сніг, по півдню території значний, налипання мокрого снігу. Температура повiтря вночі 2 – 7° морозу, вдень від морозу до тепла.

Ускладнення погодних умов відповідає I рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян дотримуватися елементарних правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці.

За умов поганих погодних умов, намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Перейти до вмісту