Трьом жінкам Дрогобицької громади присвоїли почесне звання матері-героїні

11:10 22 Грудня 2021

Почесний список матерів-героїнь поповнився ще трьома багатодітними жінками, мешканками Дрогобицької громади.

Відповідно до Указу президента №665 звання мати-героїня було присвоєно Ірині Іванюк, – матері 6-ти дітей, Галині Галелюк – матері 5-ти дітей та Руслані Копчі, – матері 5-ти дітей.

Сьогодні голова Дрогобицької громади Тарас Кучма привітав багатодітних мешканок нашої громади з присвоєним почесним званням та відзначив їхню титанічну працю та саможертовність.

«Зараз не так багато матерів наважуються народжувати хоча б декількох дітей. Не просто народити дитину, а ще важче виростити та виховати її, як достойну людину та громадянина. Ви є прикладом для усіх і я бажаю Вам міцного здоров’я та терпіння у Вашій нелегкій материнській праці» – побажав Тарас Кучма.

Від Дрогобицької міської ради кожній матері-героїні вручили квіти, символічну українську жіночу хустину та настінний календар Дрогобицької громади. А для неповнолітніх дітей матерів-героїнь передали солодкі подаруночки від Святого Миколая.

«Я хочу подякувати всім Вам, бо наша міська рада, особливо відділ сім’ї та молоді, завжди нам допомагає та підтримує нас. Це дуже важливо, бо коли ти відчуваєш підтримку, ти завжди можеш зробити більше» – наголосила дрогобичанка, мати 6-ти дітей, Ірина Іванюк.

З нагоди присвоєння звання мати-героїня кожна з жінок отримає від держави одноразову грошову виплату.

Перейти до вмісту