Три вражаючі фільми для перегляду в часі приготування до Великодня

16:51 15 Квітня 2020

Вже цієї неділі вірні УПЦ та УГКЦ відзначатимуть Великдень. У зв’язку з карантином та приготуванням до Великодня, в часі останнього страсного тижня рекомендуємо переглянути три добрі фільми, що подарують спокій та відчуття сімейного затишку.

Джузеппе Москаті: Любов, що зцілює

Сюжет: Історія святого Джузеппе Москаті – неаполітанського лікаря і найбільшого гуманіста зафільмували у двох частинах. Москаті все своє життя декларував, що головна сила – любов. Він постійно доводив це, поєднуючи блискучі лікарські здібності з любов’ю до ближнього. Москаті стверджував, що навіть просте співчуття зцілить хворого швидше, ніж байдуже виконання лікарем своїх обов’язків, і переконував у цьому своїх учнів.

Страсті Христові

Сюжет: У цьому фільмі детально відтворено останні 24 години земного життя Ісуса Христа. Дія починається в Гефсиманському саду, куди Ісус прийшов помолитися після таємної вечері. Ісус чинить опір спокусам, яким піддає його сатана.

Клара і Франциск

Сюжет: Це фільм про двох святих з Ассізі — святого Франциска і святої Клари. Фільм розповідає про їх духовний розвиток, про те, як вони стали неординарними особистостями. І Клара, і Франциск зробили сильний вплив один на одного, а об’єднувала їх любов до Христа і ближніх.

Перейти до вмісту