Тривають планові ремонтні роботи на магістральному водопроводі Гірне-Дрогобич – КП “Дрогобичводоканал”

15:22 23 Травня 2023

Сьогодні, 23 травня, КП “Дрогобичводоканал” проводить планові ремонтні роботи на магістральному водопроводі Гірне-Дрогобич. До виконання запланованих на сьогодні завдань залучено 45 працівників та 17 одиниць спецтехніки. Роботи проводяться у 19 локаціях: у Дрогобичі, Стебнику, Доброгостові, Гірному. Щодо характеру робіт ,то відбувається заміна запірних арматур різного діаметру, ліквідація витоків. На насосній станції 2-го підйому у Гірному проведено заміну трансформатора ТМ-1600 кВА, зварювальні роботи тривають у машинному залі станції. Також електрики підприємства проводять ремонт повітряних ліній електропередач 10 тис. В уздовж річки Стрий, де розміщені свердловини.

Ці роботи за планом підприємство мало провести ще на початку весни, однак не було змоги їх здійснити. Адже через розмокання грунту не можливо було забезпечити заїзд транспорту до місць, де слід було провести ремонт.

Сьогодні бригади працюють з самого ранку, відколи була повністю зневоднена трубопровідна мережа. Після виконання усіх робіт розпочнеться процес відновлення водопостачання з водозабору “Гірне”, який в середньому триває 10 годин.

КП “Дрогобичводоканал”

Перейти до вмісту