ТОВ “Універсальна бурильна техніка”: Керівництво області та міста зацікавлене у нарощенні виробничих потужностей підприємства

18:17 24 Липня 2020

ТОВ “Універсальна бурильна техніка” створене у 2016 році на базі виробничих потужностей колишнього ВАТ «Дрогобицький долотний завод». Сьогодні підприємство нарощує виробничі потужності.

З роботою підприємства ознайомилися голова ЛОДА Максим Козицький та міський голова Дрогобича Тарас Кучма. Спільно з керівником підприємства Олександром Ченським, Максим Козицький та Тарас Кучма оглянули виробничі потужності, поспілкувалися з персоналом. Голова ЛОДА поцікавився ринком збуту та можливою підтримкою з боку держави, якої потребує підприємство.

Також керівник ТОВ «УБТ» закликав на місцевому рівні посприяти у працевлаштуванні випускників місцевого Дрогобицького механіко-технологічного коледжу.

Для вирішення господарських проблем, пов’язаних з роботою місцевих комунальних підприємств, які займають обслуговуванням інфраструктури міста, Тарас Кучма запропонував провести наступну зустріч у Дрогобицькій міській раді для того, щоб налагодити двосторонню співпрацю.

Перейти до вмісту