Товариство Червоного Хреста у Дрогобичі оновило свій офіс та анонсувало нові ініціативи в підтримку потребуючих

16:39 28 Лютого 2023

Сьогодні, 28 лютого, у Дрогобичі відбулось відкриття оновленого офісу Товариства Червоного Хреста. Завдяки залученим грантовим коштам в межах проекту BraVo, волонтерам вдалось провести ремонтні роботи свого офісного приміщення та покращити умови праці.

Проект BraVo – це програма Товариства Червоний Хрест, яка дає можливість залучати кошти з метою підтримки громади, допомоги соціально вразливим категоріям населення та сприяти в реалізації проектів, необхідних громаді.

За словами координаторки програми BraVo, Дрогобицької міської організації Червоного Хреста Лесі Федорової, завдяки роботі проекту вдалось зробити чимало — організація провела ремонт, заснувала банк одягу, закупила засоби реабілітації, волосипеди для волонтерів. В планах – доробити фасад та придбати меблі для оновленого офісного приміщення.

На відкриття відреставрованого офісу завітав очільник громади Тарас Кучма, керівник Управління соціального захисту населення Іван Терлецький, обласний голова Товариства Червоного Хреста Іван Семерак, представник Міжнародної федерації Червоного Хреста Гоча Гочашвілі, а також місцеві та обласні координатори проекту BraVo.

Тарас Кучма та Іван Семерак подякували волонтерам та координатором за клопітку працю, добре серце та благі справи, які вони кожного дня роблять для тих, хто цього найбільше потребує. Відтак, Тарас Кучма вручив керівниці Дрогобицької міської організації товариства Червоного Хреста Любові Климишин подяку за жертовну роботу.

Щиро дякую вам особисто та нашому регіональному Червоному Хресту за те, що попри все, ви завжди підставляєте плече та допомагаєте тим, хто до вас звертається. Ви розвиваєтесь та робите все для того, щоб нашим людям хоча б трохи полегшити життя. Ми цінуємо вашу працю та завжди готові вас підтримати, — звернувся до присутніх Тарас Кучма.

У свою чергу, представник Міжнародної федерації Червоного Хреста Гоча Гочашвілі зазначив, що він дуже вражений змінами, які відбулись у приміщенні, яке стане тепер додатковою мотивацією для команди працювати ще ефективніше на благо людей, які цього потребують. Також благодійник подякував за діяльність, яку проводять для розвитку організації та за допомогу, яку надають людям.

На завершення Любов Климчишин висловила слова вдячності посадовцям за допомогу та сприяння в роботі організації, а також розповіла про ініціативи, які вони з командою впроваджують.

Орієнтовно з середини березня у нас працюватиме банк одягу та пункт прокату засобів реабілітації. Це буде доступно для усіх, хто цього потребує. Одяг будемо не лише видавати, а й приймати. Усі, хто хочуть віддати — прохання приносити чистий, охайних, придатний для носіння одяг. Що стосується засобів реабілітації — будемо підписувати з людиною договір оренди для зворотного повернення після користування. Видачу будемо проводити тричі на тиждень у нашому офісі по вулиці Шевченка,3. Графік видачі оприлюднимо згодом, — прокоментувала Любов Климишин.

Перейти до вмісту