Територіальний центр соціального обслуговування проводить видачу гуманітарної допомоги переміщеним особам

13:12 6 Квітня 2022

В умовах воєнного стану Дрогобицький міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) продовжує допомагати внутрішньо переміщеним особам.

Спеціалістами центру ведеться щоденна робота в одному з пунктів збору та видачі гуманітарної допомоги, що працює з внутрішньо переміщеними особами. Тут сортують та облікують гуманітарну допомогу, а також видають переселенцям необхідних одяг та речі першої необхідності.

Щоденно пункт видачі гуманітарної допомоги обслуговує кілька сотень людей. Внутрішньо переміщені особи, які зараз проживають в нашій громаді, мають змогу вибрати та безкоштовно отримати необхідні речі та одяг. Спеціалісти центру фіксують всю видану людям допомогу.

Окрім цього 5 квітня спеціалістами терцентру була надана гуманітарна допомога у вигляді продуктів харчування та домашньої консервації особистого приготування мешканці смт Бородянка Київської області. Двічі на тиждень працівники центру відвідують переселенців, які перебувають на лікуванні в місцевих закладах охорони здоров’я, забезпечуючи їх необхідними продуктами та іншими необхідними речами.

Крім роботи з переміщеними особами, спеціалісти терцентру ведуть планову роботу з підопічними центру, спільно в’яжуть теплі речі, чистять горіхи та готують сухофрукти для наших захисників.

Перейти до вмісту