Тепло у школах та садках увімкнули лише на декілька днів

13:27 15 Жовтня 2019

Тиждень тому, 8 жовтня, у закладах освіти та культури Дрогобича у зв`язку зі зниженням температури розпочався опалювальний сезон.

Відповідно до розпорядження міського голови Тараса Кучми, першочергово подачу теплоносія забезпечили у школи та дитсадки міста.

Однак, у зв`язку з підняттям температурного режиму в день до близько +20 градусів за Цельсієм через декілька днів процес подачі теплоносія призупинили.

Про це у вівторок, 15 жовтня, під час щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста повідомив начальник КП «Дрогобичтеплоенерго» Ігор Хом`як.

Посадовець додав, що Дрогобич був єдиним містом у нашому регіоні, де на час похолодання увімкнули тепло у школах та садках.

«Незважаючи на те, що увімкнення теплопостачання у школах та садках у період холодів потягнуло за собою певні фінансові видатки, ми не можемо заощаджувати на здоров`ї наших дітей. Я особисто об`їжджав садки і мав змогу спостерігати за температурним режимом, де перебувають маленькі діти», — резюмував міський голова Тарас Кучма.

Загалом, за словами керівника КП «Дрогобичтеплоенерго», мережа теплопостачання у місті до початку опалювального сезону готова на 100%. Коли його розпочнуть, все залежить від погодних умов.

Перейти до вмісту