Тарас Кучма ініціює створення регіонального координаційного штабу для протидії коронавірусу

13:53 23 Березня 2020

У понеділок, 23 березня, у ході засідання оперативного міського штабу міста Дрогобича виникли питання, вирішення яких необхідно координувати на регіональному рівні.

Основне питання – організація логістики спецрейсів для доставки працівників галузі охорони здоров’я, комунальних підприємств та держустанов. Таке питання, на думку міського голови Дрогобича Тараса Кучми, потрібно погоджувати на регіональному рівні, адже працівники проживають на теренах Дрогобицького району.

Виникають питання щодо комунікації між органами місцевого самоврядування з ситуацією у галузі охорони здоров’я. Якщо Стебницьку міську лікарню на рівні області включено до переліку закладів, куди при спалаху коронавірусу доставлятимуть інфікованих, то має бути чітка координація дій між керівництвом територій.

З метою налагодження комунікації та координації дій між органами місцевого самоврядування та іншими державними структурами, Тарас Кучма ініціював створення регіонального координаційного штабу для протидії коронавірусу.

До роботи цього штабу планують залучити керівництво територій, представників силових відомств та з питань надзвичайних ситуацій, керівників відділів охорони здоров’я міських рад.

На сьогодні заплановано перше засідання цього штабу.

Перейти до вмісту