Тарас Кучма та Орест Саламаха провели виїзну робочу зустріч

8:56 27 Травня 2021

У середу, 26 травня, до Дрогобича завітав народний депутат Орест Саламаха. Міський очільник Тарас Кучма провів з депутатом виїзну робочу зустріч. Участь у зустріч взяв й перший заступник міського голови Ігор Герман. Під час зустрічі посадовці з депутатом оглянули стан будівництва центру адміністративних послуг «Документ-Сервіс Дрогобич» на вул. Бориславській.

Як повідомив Орест Саламах, на будівництво цього об’єкту у 2021 рік йому вдалося залучити 10 мільйонів гривень за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Ще 5 мільйонів гривень виділили з місцевого бюджету Дрогобича.

Будівельні роботи стартували у 2018 році. Загалом, до 2021 року на будівництво було виділено з державного, обласного та місцевого бюджетів понад 7 мільйонів гривень. Загальна кошторисна вартість проекту становить понад 33 мільйони гривень.

«Маємо амбітні плани залучити додаткові кошти, яких не вистачає, щоб уже цього року у Дрогобичі було повністю реалізовано цей чудовий проект», – підсумував Орест Саламаха.

Також народний депутат з очільником громади побували у дитячій художній школі та Культурно-освітньому центрі імені Івана Франка.

«Маємо спільно із місцевою владою об’єднати зусилля, щоб завершити розпочаті тут роботи із будівництва ще одного приміщення – майстерні художніх ремесл», – наголосив нардеп.

Перейти до вмісту