Тарас Кучма привітав працівників соціальної сфери Дрогобича з нагоди професійного свята

16:42 31 Жовтня 2019

Традиційно у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. З цієї нагоди сьогодні, напередодні свята, міський голова Дрогобича Тарас Кучма привітав працівників зі святом.

«Дякую вам за вашу роботу, яка є надзвичайно емоційно виснажливою. На свою адресу ви можете почути не завжди приємні слова від людей, однак при цьому ви не припиняєте вдосконалюватись і найголовніше — вашу роботу відзначають люди, які помічають з роками прогрес у наданні соціальних послуг. Тому від імені громади Дрогобича ще раз дякую вам за вашу роботу», — звернувся до присутніх на урочистостях з нагоди Дня працівника соціальної сфери Тарас Кучма.

Так, за високий професіоналізм і вагомий внесок у соціальну сферу міста Дрогобича та з нагоди професійного свята, Тарас Кучма відзначив подяками міського голови працівників соціальної сфери.

Також соціальних працівників відзначили й подяками Департаменту соціального захисту ЛОДА та Львівської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України.

З музичними дарунками учасників урочистостей привітали обдаровані студенти Дрогобича.

Перейти до вмісту