Тарас Кучма зустрівся з мешканцями вулиці Княгині Ольги, 16

9:14 3 Червня 2020

У вівторок, 2 червня, міський голова Дрогобича Тарас Кучма провів виїзний прийом громадян, зустрівшись з мешканцями вулиці Кн. Ольги, 16.

Зустріч відбулася на прохання мешканців цієї вулиці, які скаржились на підтоплення підвальних приміщень та застій води. Також мешканці останнього поверху будинку звернулись до міського голови зі скаргою щодо протікання покрівлі, через неналежне прокладання там кабелів.

За результатами зустрічі Тарас Кучма доручив керівнику Департаменту міського господарства Роману Москалику вжити необхідних заходів для усунення проблемних для мешканців будинку питань.

Вже з 3 червня біля будинку продовжать роботи з проведення міжбудинкового дренування. Заплановано провести і гідроізоляцію будинку з відведенням води.

Також комунальні служби, за дорученням міського голови, повинні з`ясувати комунікації яких організацій прокладені на даху будинку та проконтролювати процес перенесення цих кабелів.

Окрім цього, мешканці будинку поспілкувалися з міським головою про ремонт внутрішньоквартальних доріг та про поділ прибудинкової території, яку мешканці будинку №16, що на Кн.Ольги, не можуть розділити з сусіднім ОСББ, що на вул. В.Великого, 28.

Перейти до вмісту