Тарас Кучма відзначив роботу активістів та організацій, що опікуються людьми з особливими потребами

9:03 21 Вересня 2021

20 вересня, в рамках відзначення 930-річчя Дрогобича, відбулась урочиста зустріч міського голови Дрогобича Тараса Кучми з активістами громадських організацій міста, які опікуються людьми з особливими потребами.

В зустрічі також взяли участь заступник міського голови з гуманітарних та соціальних питань Андрій Ковч та начальник управління соціального захисту населення Іван Терлецький.

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма відзначив роботу організацій, які працюють з інвалідами та людьми з обмеженими можливостями.

«Ви маєте в Ваших душах любов до людей і своєю працею доводите, що людина, в яких би обставинах вона не перебувала, може бути Людиною з великої букви. Ви є тими людьми. Ви допомагаєте нам творити нове місто, краще і неповторніше, місто – для людей. Тому я щиро дякую кожному з Вас за Ваш дух, за Вашу силу волі, за те, що доводите, що життя продовжується, незважаючи ні на які негаразди», – наголосив Тарас Кучма.

В ході урочистої зустрічі було нагороджено 25-ть активістів подяками та матеріальними нагородами – за активну популяризацію спорту серед інвалідів, за сумлінну працю у сфері соціального захисту людей з інвалідністю та з нагоди святкування Дня міста.

В ході зустрічі було відзначено місцеві громадські організації, які працюють з людьми з інвалідністю:
Центр денного догляду для молоді з інтелектуальними порушеннями «Дивовижні долоні» Благодійного фонду «Карітас» (керівник – Анатолій Смолень).
Дрогобицьке добровільне товариство захисту дітей-інвалідів «Надія» (голова – Ірина Дзюрах).
Дрогобицький центр «Реабілітація інвалідів» (голова – Наталія Ніколаєва)
Дрогобицька міська асоціація Львівської Обласної Асоціації Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України (голова – Мирослава Лудин)
Дрогобицька міжрайонна первинна організація УТОС (голова – Ярослав Свірк)
Дрогобицька територіальна організація УТОГ (голова – Романа Головіна)
Дрогобицьке товариство сприяння хворим діабетом (в.о. голови – Ніна Палієнко)
Дрогобицький міський осередок Всеукраїнської громадської організації жінок-інвалідів «Донна» (голова — Орися Кузьмяк)
Територіальна Асоціація інвалідів «Серце допомоги» (голова – Василь Мороз)
Стебницьке добровільне товариство захисту дітей-інвалідів «Надія» (голова – Катерина Бурак)

В ході офіційної частини відбулась невелика концертна програма, за участі молодих виконавців, які, незважаючи на похмуру дощову погоду за вікном, своїми виступами створили присутнім святковий настрій.

Перейти до вмісту