Тарас Кучма відзначив подяками вогнеборців Дрогобича за врятовані під час пожежі життя

10:35 14 Лютого 2022

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма відзначив подяками трьох вогнеборців міста, які у свій вихідний день стали очевидцями пожежі в житловому будинку на вулиці Михайла Грушевського,44 – рятувальники не розгубилися, а проявили професіоналізм та врятували із палаючої оселі 56-чоловіка. Керманич громади 14 лютого, під час щотижневої оперативної наради, під оплески присутніх, вручив надзвичайникам подячні грамоти та висловив слова вдячності за їхній подвиг та героїзм.

Серед героїв – Андрій Фок – начальник караулу 7-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Трускавець, Андрій Живчин та Іван Слуцький — головні інспектори Дрогобицького районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області.

Додамо, надзвичайна подія мала місце 9 лютого. Того дня, в обідню пору, спалахнула пожежа в одній із квартир багатоповерхівки на вулиці Грушевського,44. Рятувальники, які в цей момент проходили повз, запримітили полум’я та кинулися рятувати людей. Найперше було евакуйовано чоловіка, із палаючої оселі, його із опіками різних ступенів, було шпиталізовано в першу міську лікарню. Відтак, пожежники допомогли здійснювати евакуацію усіх людей із під’їзду, де вирувало полум’я.

Перейти до вмісту