Тарас Кучма відзначив військових та волонтерів за заслуги перед містом, мужність та відвагу

10:35 3 Січня 2023

У Дрогобичі відзначили військовослужбовців, які боронять Україну та підтримують захисників на передовій, – за заслуги перед містом, мужність та відвагу.

Україна продовжує відстоювати свою свободу, незалежність та територіальну цілісність. Завдяки воїнам, які захищають нашу країну від ворога та об’єднаним зусиллям українців, які збирають, доставляють їм необхідну допомогу.

Під час понеділкової апаратної наради міський голова Тарас Кучма вручив орден «За заслуги перед містом» військовослужбовцю, солдату військової частини А 7079, Любомиру Робичу.

Воїна нагородили за заслуги ще восени, під час загальноміського патріотичного заходу «Нація охрещена вогнем». Однак вручити орден захиснику України особисто змогли лиш зараз.

Тарас Кучма вкотре подякував воїну за неоціненний вклад, який робить він та його побратими в збереження та захист України, часто ціною власного життя та здоров’я.

Окрім Любомира Робича, було відзначено ще трьох військових волонтерів. Нагороди за мужність та відвагу вручили Ярославу Сметані, Дмитру Хахулі і Олексію Сухову, які вже тривалий час працюють над організацією та доставкою необхідних речей для воїнів на передову. Кожен з них на своєму місці працював та працює над наближенням нашої перемоги.

Перейти до вмісту