Тарас Кучма вручив подяки дрогобицьким акробатам, які представляли Україну на XI Всесвітніх іграх в Америці

11:25 15 Серпня 2022

Цього літа у Бірмінгемі, США завершились XI Всесвітні ігри. Збірну України на змаганнях серед змішаних пар представляли дрогобицькі акробати Анастасія Семенович і Богдан Іваник, а також спортсмен Віталій Войтів, який виборював перемогу у стрибках на акробатичній доріжці.

Анастасія Семенович та Богдан Іваник зуміли кваліфікуватись до фіналу та завершити змагання на четвертому місці.

Юні спортсмени є вихованцями Дрогобицької ДЮСШ. За словами тренерів, до цього жоден із спортсменів Дрогобича не брав участі у змаганнях такого високо рівня.

Подякував спортсменам за їхню працю, представлення України  та блискучий результат на Всесвітніх іграх міський голова Дрогобича Тарас Кучма. Юних акробатів запросили на щотижневу понеділкову нараду та вручили їм подяки. Також подяки і грамоти отримали і тренери юних акробатів, зокрема, Сергій Дмитрієв та Роман Веклюк, старший тренер відділення спортивної акробатики та стрибків на акробатичній доріжці Дрогобицької ДЮСШ.

Додамо, незважаючи на юний вік вихованці Дрогобицької ДЮСШ Анастасія Семенович та Богдан Іваник здобули вже чимало нагород. Обоє спортсменів є майстрами спорту України, фіналістами та переможцями низки українських та європейських змагань, зокрема Чемпіонату Європи серед юніорів минулого року, Всесвітніх змагань серед вікових груп Швейцарії тощо.

Як тривала підготовка спортсменів до змагань дивіться у відеоматеріалі за посиланням: https://youtu.be/kd3BhV3oA0g

Перейти до вмісту