Талановиті та небайдужі: у Дрогобичі відзначили творчих учнів навчальних закладів міста та громади

11:52 7 Червня 2023

У Дрогобичі відзначили талановитих учнів ліцеїв і гімназій міста та територіальної громади. 6 червня у сесійній залі Дрогобицької міської ради відбулось нагородження подяками міського голови та подарунками учнів 5-9 класів навчальних закладів всієї територіальної громади.

Захід ініціювала керівниця відділу сім’ї та молоді ДМР Леся Пашко. За її словами – запрошені школярі впродовж року активно долучались до різноманітних заходів, які ініціював відділ сім’ї та молоді.

Конкурси та заходи були різнотематичні  – це і вишивана мапа територіальної громади і декламування поезій до Дня матері, а також історичні заходи та патріотичні, конкурси малюнків тощо. Наші діти творчі, талановиті, патріотичні та небайдужі за що їм щиро дякуємо, – наголосила Олександра Пашко.

Усіх обдарованих школярів привітав міський голова Тарас Кучма та вручив учням подяки, книги, солодощі та ранці. Очільник громади побажав дітям зростати під мирним небом та розбудовувати і розвивати Україну.

У ці дні ми відзначили Міжнародний День захисту дітей. Щоправда, 1 червня московити нас традиційно привітали – були нові жертви серед дитячого населення. Як не прикро це визнавати – але усі українські діти сьогодні є дітьми війни. На щастя, у Дрогобичі, відносно спокійно і це дозволяє нашим дітям більш-менш вести активне життя – вчитися, відпочивати, відвідувати гуртки та розвиватися. Хочу побажати усім дітям, щоб наступне 1 червня ми відзначали в перемозі – з іграми, веселощами, у святковій атмосфері на Площі Ринок, як це було до війни,  – наголосив Тарас Кучма.

Захід завершили спільним фото та побажаннями один одному мирного літа та щасливих літніх канікул.

Перейти до вмісту