Сьогодні Дрогобич зустрічає загиблого героя – 38-річного Андрія Шахсінова

11:01 1 Червня 2022

Дрогобиччина знову в жалобі, – у війні з російськими загарбниками наша громада втратила ще одного захисника, 38-річного дрогобичанина Андрія Шахсінова.

Андрій народився 14 листопада 1983 року, проживав у Дрогобичі. Закінчив Дрогобицьку загальноосвітню школу №16 та Дрогобицький коледж нафти і газу.

По завершенні навчання одразу пішов на строкову службу в Збройні Сили України. Був молодшим сержантом ЗСУ. У 2014 році з перших днів війни пішов добровольцем захищати країну в зоні бойових дій АТО.

Під час повномасштабного вторгнення росії на українські землі перебував за кордоном. В перші ж дні Андрій покинув роботу, поїхав додому та знову одним із перших став на захист України.

Загинув Андрій Шахсінов 29 травня 2022 року від осколкового поранення поблизу Слов’янська.

У воїна залишилась мама та брат.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Андрія Шахсінова.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Сьогодні, 1 червня, конвой з тілом загиблого воїна зустрінуть на Перехресті Героїв. Орієнтовний час прибуття – 14.00.

О 19.00 в каплиці церкви святого Йосафата, що на вулиці Грушевського, відбудеться парастас.

Чин похорону героя проведуть завтра, 2 червня, об 11.00 в церкві святого Йосафата.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту