«Стежками Каменяра»: Диплом для учня та Подяка МОН вчительці гімназії №11

13:36 29 Травня 2021

У Стебницькій гімназії №11 імені Тараса Зозулі відбулося вручення відзнак та нагород.

Учень гімназії Максим Обаримський здобув перемогу у Всеукраїнському учнівському літературно-мистецькому конкурсі «Стежками Каменяра», у номінації «Найкраща ілюстрація до творів І. Франка» ( вікова категорія 12-16 років).

28 травня до гімназії завітали міський голова Тарас Кучма та начальник відділу освіти Петро Шев’як, які вручили Диплом переможцю. Також посадовців вручили наставниці Маскима – вчительці гімназії Ользі Маник Подяку Міністерства освіти і науки України. Окрім того, посадовці передали цінні подарунки від Міжнародного фонду Івана Франка, Львівського товариства у Києві та Львівського національного університету ім. І. Франка.

Також було вручено сертифікати переможцям VI Всеукраїнського національно-патріотичного конкурсу «Ми – патріоти».

«Дорогі учні! Ви – майбутнє Стебника, нашої громади, України! Ми гордимося вашими здобутками! Ви вже сьогодні творите своє місто. Тому я бажаю, щоб після завершення навчання ви вступали до кращих ВИШів, здобували освіту і поверталися у своє рідне місто. Ви – окраса цього міста. Впевнений, що разом нам вдасться відродити Стебник», – звернувся Тарас Кучма до учнів.

Перейти до вмісту