Статут КОЦу імені Іван Франка у четвер розглянуть на засіданні сесії

13:52 13 Березня 2020

На чергове засідання сесії Дрогобицької міської ради, 19 березня, на розгляд депутатського корпусу винесуть Статут діяльності Культурно-освітнього центру імені Івана Франка.

Нагадаємо, Центр, який повинен стати майданчиком ключових культурно-просвітницьких подій у місті, облаштують у будівлі, де раніше була розташована вечірня школа на вул. І. Франка.

У середу, 11 березня, відбулось виїзне засідання робочої групи у приміщенні майбутнього Культурно-освітнього центру імені Івана Франка.

За підсумками виїзного засідання, визначено площі для розміщення представництв, які діють у галузях освіти та культури, які зголосилися орендувати приміщення.

Окрім цього, керівникам КП «Дрогобичводоканал», КП «Управитель ЖЕО», КП «Дрогобичтеплоенерго» доручено провести експертизу інженерних комунікацій: водопостачання та водовідведення, електромереж, теплопостачання, а також покрівлі, ринв та водостічних труб будівлі.

Нагадаємо, роботу Центру заплановано організувати таким чином, щоб представництва організацій, які функціонуватимуть у ньому, відремонтували приміщення самостійно, натомість їм планують надати пільгову оренду.

Перейти до вмісту