Співпраця між Дрогобичем і Грайфсвальдом у галузі охорони здоров’я триває

14:12 16 Грудня 2020

У вівторок, 15 грудня, відбувся Перший медичний семінар між містами Ґрайфсвальдом і Дрогобичем на тему «Організація невідкладної допомоги в умовах пандемії SARS-COV-2». Цей семінар є одним із шести запланованих і проводиться в межах проєкту «Ми зробимо це разом – покращення матеріального забезпечення галузі охорони здоров’я та обмін досвідом для населення Дрогобиччини в часи коронавірусної пандемії». Семінар відбувається в межах програми «Пакет солідарності громад для подолання пандемії коронавірусу», запровадженої товариством Engagement Global зі своєю Сервісною службою «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) за дорученням та за повного фінансування з боку Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку.

З боку місцевого самоврядування дрогобицької громади участь у заході взяли Сергій Задворних – представник КУ «Інститут міста» та Павло Козенко – представник відділу охорони здоров’я ДМР.

В семінарах можуть брати участь всі зацікавлені медичні працівники мм. Дрогобича, Стебника, Трускавця і Борислава.

Проект фінансується Engagement Global зі своєю Сервісною службою «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) за кошти Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку. 

Перейти до вмісту