Спростування: Автомобіль, про який активно пишуть так звані активісти, знаходиться в оренді виконкому ДМР і не є власністю міського голови

11:11 21 Лютого 2020

У соціальних мережах окремими особами, які позиціонують себе як активісти, або ж представники громади, активно поширюються дописи про купівлю міським головою нового автомобіля марки «Lexus».

З метою спростування дезінформації, яку поширюють так звані активісти, повідомляємо, що виконавчий комітет Дрогобицької міської ради орендував автомобіль марки «Lexus» терміном на 1 рік з 5 лютого 2020 року по 4 лютого 2021 року.

Про це свідчить Договір оренди транспортного засобу №34, посвідчений Момот М.О. — приватним нотаріусом Дрогобицького районного нотаріального округу Львівської області.

Такі дії зумовлені тим, що термін оренди попереднього автомобіля марки «Volkswagen» завершився, а орендодавець відмовився продовжувати оренду. Автомобіль марки «Lexus» було орендовано в терміновому порядку з метою необхідності виконання службових обов’язків, оскільки на придбання нового кошти у бюджеті міста відсутні.

Згідно з договором, розмір орендної плати становить 300 гривень з місяць за мінусом суми ПДФО та військового збору.

Нагадаємо, що при оренді попереднього автомобіля марки «Volkswagen» особи, які сьогодні поширюють дезінформацію, також вказували, що автомобіль було придбано міським головою.

Тому закликаємо осіб, які поширили недостовірну інформацію про купівлю міським головою нового автомобіля марки «Lexus», спростувати цю інформацію, а в подальшому — не поширювати чутки, які не відповідають дійсності.

Перейти до вмісту