Спорт у кожну школу: 15 навчальних закладів Дрогобицької громади отримали спортивний інвентар

15:51 7 Жовтня 2022

Дрогобицька громада отримала спортінвентар для навчальних закладів. Обладнання буде встановлене в школах сіл Дрогобицької громади та використане для занять фізичною культурою та спортом.

Спортивний інвентар передала Дрогобицькій громаді та безпосередньо відділу освіти Асоціація місцевих рад «Ради Львівщини». Доставив спортивне обладнання до Дрогобича виконавчий директор Асоціації Данило Сороковий.

Загалом для Дрогобицької громади передали 15 комплектів зі спортінвентарем. В спортивні бокси входять футбольні і баскетбольні м’ячі, волейбольна сітка, жилетки для командної гри, шахи та інші речі спортивного інвентаря від UNICEF Ukraine у рамках проєкту Дитячі точки «Спільно».

Обладнання отримав міський голова Тарас Кучма, спільно з першим заступником Ігорем Германом та керівником відділу освіти Віталієм Вовківим.

«Ми дуже вдячні Асоціації місцевих рад, вдячні керівництву Львівської обласної ради та особисто Ірині Гримак за тісну співпрацю та втілення таких важливих для нашої громади проектів» – наголосив міський голова Тарас Кучма.

Так як в час воєнного стану такого роду закупівлі є неможливими, навчальні заклади не могли б отримати оновлення матеріально-технічної бази. Тож саме завдяки реалізації таких проектів, спільно з організаціями та міжнародними фондами, освітні установи міста та громади зможуть оновити свою спортивну базу та надавати ще якісніші послуги фізичного розвитку школярам.

«Після формування громад, школи району увійшли в мережу закладів нашої Дрогобицької МТГ. Ми не встигли оновити матеріально-технічну базу всіх закладів, тому такі проекти для нас є дуже цінними. Всі 15 отриманих комплектів зі спортивним інвентарем буде передано в школи сіл Дрогобицької громади» – зазначив начальник відділу освіти Віталій Вовків.

Дрогобицька міська рада має налагоджену співпрацю з Асоціацією місцевих рад «Ради Львівщини». Раніше Асоціація місцевих рад «Ради Львівщини», які є партнерами УВКБ ООН у Львівській області, спільно з Міжнародним фондом «Регіон Карпати» провели у Дрогобичі тренінг для працівників соціальних служб та центрів поселення ВПО. Окрім проведення навчання, було доставлено гуманітарну допомогу у вигляді необхідних продуктів харчування, побутової техніки, миючих засобів та інших речей, необхідних в центрах поселення ВПО.

Зараз Асоціація «Ради Львівщини» продовжує співпрацю із Українською освітньою платформою в рамках підписаного меморандуму та передає 650 боксів із спортивним інвентарем у освітні заклади Львівщини.

Перейти до вмісту