Спортивні тріумфи: відбулась фінальна гра чемпіонату з футзалу Дрогобиччини

14:40 23 Лютого 2023

Протягом трьох місяців 10 команд Дрогобицької громади виборювали звання чемпіона та володаря кубку Дрогобиччини з футзалу сезону 2022/23рр. На першому етапі команди згідно жеребкування утворили дві групи. По три сильніші команди груп утворили вищу лігу, інші – першу.

У запеклій боротьбі команда «Графіт» виборола чемпіонство, срібло здобула команда «Зірка», бронза — у «Гордості». За крок до нагород зупинились футболісти Агенства нерухомості «Наше місто», потім «Альянс» та студенти Механіко-технологічного коледжу.

У першій лізі перемогу святкували «Галич – Самбірська», другі — команда ДЮСШ-2 ім. Боберського, треті — студенти фахового коледжу нафти і газу та ДЮСШ ім. Боберського.

Володар Кубку Дрогобиччини – «Графіт», фіналіст – АН «Наше місто».

Призерів привітали та нагородили кубками і медалями начальниця відділу фізичної культури і спорту ДМР Оксана Сотрихіна та голова асоціації футболу Дрогобиччини Степан Лужецький.

Індивідуальними призами відзначено кращих гравців чемпіонату:
-Кращий воротар: Дмитро Семиренко (Зірка)
-Кращий бомбардир: Роман Данкович (Гордість, 21 гол)
-Кращий гравець: Ігор Тершак (Графіт)

Кращі гравці Кубку Дрогобиччини: Роман Лещинський (Графіт) та Олександр Губицький (АН «Наше місто»).
Арбітри фіналу: Орест Дуцяк та Максим Проць.

Також почесними грамотами відзначено тренера ДЮСШ – Дмитра Курпяка та президента команди АН «Наше місто» Андрія Лужецького.

Дипломи за участь отримали команди: Агенство нерухомості «Наше місто», «Альянс», Механіко-технологічного фахового коледжу та ДЮСШ.

Перейти до вмісту