Спеціальна комісія проінспектувала гімназію №6 та три дитячі садки у Стебнику

17:22 5 Грудня 2019

У вівторок, 3 грудня, міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно з представниками відділу освіти ДМР побували у Стебницькій гімназії №6 імені Героїв АТО та у дитячих садках — ЗДО №26 «Калинка», ЗДО №21 «Сонечко» та ЗДО № 35 «Колобок».

Нагадаємо, напередодні Тарас Кучма спільно з комісією завершили інспекцію всіх шкіл та дитячих садків Дрогобича. За підсумками інспекції у Дрогобицькій міській раді провели спільну нараду керівництва міста з директорами закладів освіти щодо усунення виявлених у ході інспекції недоліків.

У Стебницькій гімназії №6 завершують ремонт фасаду навчального закладу, де попередньо вже провели й заміну вікон на енергозберігаючі. Як зазначила директор Наталія Мичуда, роботи виконують у межах проєктів місцевого розвитку за рахунок співфінансування обласного бюджету, міського бюджету Дрогобича та членського внеску громади.

У проінспектованих трьох дитячих садках у Стебнику виявили відсутність дозволів на розроблення проєктів землеустрою на відведення земельних ділянок, що, своєю чергою, унеможливлює встановлення навіть огорожі навколо дитячого закладу, а також участь цих садків у різноманітних проєктах розвитку.

«Загалом дитячі садки та школа справили приємні враження. Єдине, необхідно допомогти упорядкувати документацію щодо права користування земельними ділянками. Відділ освіти ДМР звернеться з відповідним листом до Стебницької міської ради, оскільки це комунальна власність громади Стебника. У ДНЗ №26 «Калинка» працюватимемо над проєктом заміни чи ремонту покрівлі, яка знаходиться в поганому стані. Особливо відзначу дитячий садок №35 «Колобок», де справді колектив любить свою роботу і це відчувається як в середині колективу, ставленні до діток, так і по стану садка», — прокоментував результати інспекції міський голова Тарас Кучма.

Перейти до вмісту