Соціальне підприємництво: будуємо перший справжній бізнес

10:11 18 Березня 2020

10-11 березня 20 учнів ліцею №2 Дрогобицької міської ради отримали унікальну можливість взяти участь у тренінгу «Соціальне підприємництво: будуємо перший справжній бізнес», який реалізується School of ME в партнерстві ChildFund Deutschland e. V. і Центром підприємства УКУ (LvBS) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

Два шалених дні тренінгу зі шкільного підприємництва, креативні ідеї ліцеїстів, обговорення соціальних проблем міста Дрогобича, нашої країни та глобальних проблем усієї земної кулі, робота в групах над своїми проєктами, дебати між учасниками і кінцевий результат – представлення власних бізнес-ідей. Перші плани для їх втілення, перша критика й дискусії, пошук інвесторів і в результаті віра в те, що старшокласники зуміють реалізувати свої задуми. Тренери погодилися і в подальшому допомагати просувати їхні бізнес-ідеї.

Очікуємо нової зустрічі з представниками проекту School of Me та подальших спільних тренінгів. Дякуємо за отримані знання та вміння, які необхідні для ефективного запуску власного соціального бізнесу.

Учитель математики та економіки Іваночко О. О.

Перейти до вмісту