Снігоочисна техніка на вулицях Дрогобича: комунальні служби приступили до прибирання доріг та пішохідних зон

10:13 3 Грудня 2021

Про це повідомив керівник Департаменту міського господарства Ростислав Пошивак.

За його словами, у Дрогобичі до очищення вулиць приступили шість одиниць техніки, одна одиниця техніки задіяна до прибирання снігу у Стебнику.

Комунальники закликають водіїв паркувати автівки у спеціально відведених місцях, щоб не перешкоджати роботі снігоочисної техніки.

За словами Ростислава Пошивака, зранку комунальники приступили до розчищення пішохідних зон на вулицях міста. Щодо прибирання прибудинкових територій, то їх здійснюють балансоутримувачі. У приватному секторі мешканці зобов’язані самостійно прибрати пішохідні зони до бордюрного каменю.

Щодо прибирання доріг у селах, то більшість з них знаходяться на балансі облавтодору. Однак зі старостами ми тримаємо зв’язок і за потреби спільно вирішуємо питання розчищення проблемних ділянок. Також залучені приватники. Оскільки завтра прогнозують зниження температури повітря, ми запланували сьогодні максимально розчистити всі дороги, – наголосив Ростислав Пошивак.

Наголошуємо, про проблемні ділянки чи інші ситуації, можна повідомити на міську «Гарячу лінію» або за допомогою е-сервісу «Відкрите місто».

Перейти до вмісту