Слава Герою! Співчуття з приводу загибелі захисника України, стебничанина Романа Тяки

9:35 7 Квітня 2022

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, так і наших військових.

Дрогобиччина знову в жалобі. Надійшла сумна звістка про загибель українського воїна – 47-річного стебничанина Романа Тяки.

Роман був хоробрим захисником нашої країни. Він боронив кордони України в зоні АТО з 2014 року, був у гарячих точках, де велися запеклі бої, пройшов пекло Дебальцево. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, – 24 лютого пішов добровольцем у військкомат та знову став на захист рідної країни.
Роман Тяка загинув в зоні бойових дій 13 березня.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Романа Тяки.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Прибуття домовини з тілом загиблого Героя очікується у понеділок, 11 квітня. Деталі церемонії прощання та чину похорону повідомимо згодом.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту