Серед кращих: дрогобицькі спортсмени із вільної боротьби вибороли призові місця на Чемпіонаті Львівської області серед юнаків та дівчат 2008-2010 р.н

10:32 15 Березня 2023

Дрогобицькі спортсмени з вільної боротьби підкорюють нові вершини та здобувають призові місця на обласних змаганнях. Так, 1 березня у місті Лева відбувався Чемпіонат Львівської області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2008-2010 р. н. U-15. У змаганнях взяли участь кілька десятків команд із різних міст Львівщини. Загальна кількість спортсменів становила понад 100 учасників. Дрогобич представляли юні спортсмени, вихованці місцевого осередку СДЮШОР “Спартаківець” та ДМО ФСТ “Спартак”(тренер Андрій Бирка), зокрема – Юлія Кривоглава, Ростислав Кузан, Дмитро Єріженко, Богдан Малькін.

Усі учасники спортивного дійства проявили себе як вмілі борці, боротьба між якими була напруженою та видовищною.

В підсумку змагань спортсмени з Дрогобича здобули призові місця та стали чемпіонами. Так, І місце виборола Юлія Кривоглава, у ваговій категорії 33 кг. А серед юнаків І місце здобув Богдан Малькін, ваговака категорії 75 кг.

Спортсменів очікують наступні змагання – виступи на Чемпіонаті України.

Додамо, 13 березня в Бухаресті (Румунія) стартував Чемпіонат Європи з греко-римської, вільної та жіночої боротьби серед жінок до 23-х років. Дрогобицька вихованка Олександра Хоменець представляла Україну на цьому чемпіонаті.

Перейти до вмісту