Свято випускників повертається

15:18 2 Червня 2021

У Дрогобичі на відновленій площі продовжать традицію загальноміського випускного. У зв’язку з початком російсько-української війни та подіями на Майдані у 2014 році загальноміське дійство з нагоди випускного було скасовано.

Проте, цього року з ініціативи очільника громади Тараса Кучми, місцевим самоврядуванням прийнято рішення цю традицію відновити. А, оскільки, тепер утворено Дрогобицьку територіальну громаду, на центральній площі Дрогобича планують зібрати випускників всіх населених пунктів громади.

Як повідомив начальник відділу освіти Петро Шев’як, цьогоріч навчання в 11 класі завершує 689 випускників. За попередньою інформацію, серед цих учнів є 65 медалістів, з них 45 отримають золоті медалі, 20 срібні. Однак, остаточне підтвердження буде після завершення ЗНО. Випускники, які складуть ЗНО на 200 балів, отримають грошову винагороду у розмірі 4000 гривень.

Отож, випускний планують провести 25 червня на центральній площі Дрогобича.

З цього приводу, невдовзі, відбудеться засідання робочої групи, яка працює над сценарієм заходу. Про це інформує начальниця організаційного відділу Ірина Кушнір.

Перейти до вмісту