Садочки Дрогобича мають працювати з 8 години ранку: після отриманих скарг від батьків, міський голова Тарас Кучма наполягає на зміні графіку роботи

13:38 7 Лютого 2022

«Приймати дітей із 8 години ранку!», – таке розпорядження та завдання перед керівництвом відділу освіти та дошкільних освітніх закладів міста поставив міський голова Дрогобича Тарас Кучма. Таке рішення очільник громади аргументував тим, що більшість батьків розпочинають свій робочий день о 8 годині ранку. Відтак виникає проблема, де залишити дитину, коли дошкільна установа відчиняє свої двері лиш о 8:30.

Ще три роки тому, я поставив вимогу перед адміністрацією садків розпочинати роботу з 8 години ранку. Деякі установи певний час прислухалися до таких думок, деякі – ні. Однак, сьогодні маємо чимало скарг від батьків, що вони запізнюються на роботу, бо не мають де залишити своє чадо. Прошу керівництво відділу освіти розібратися в ситуації та видати догани тим директорам садків, які не прислухалися до мого розпорядження. Я не хочу чути, що діти мерзнуть на вулиці та не мають де подітися пів години зранку, – наголосив Тарас Кучма під час понеділкової апаратної наради із керівниками відділів та управлінь міської ради.

Також очільник громади доручив відділу освіти цього тижня розпочати перевірки дошкільних освітніх установ міста на дотримання нового графіку роботу.

Перейти до вмісту