Річниця бою під Крутами: з нагоди вшанування подвигу Героїв Крут у відділі сім’ї та молоді оголосили конкурс патріотичних малюнків

15:21 12 Січня 2023

29 січня в Україні відзначатимуть 105-річницю бою під Крутами, котрий став для українського народу символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

105 років тому, 29 січня 1918 року, українці, ціною власного життя, стримали наступ більшовицької армії на Київ.

За різними джерелами від 70-ти до 100-а молодих українських хлопців віддали своє життя за рідну державу. Бій під Крутами став легендою, символом жертовності та незламності молодих українських воїнів.

З нагоди цього, у відділі сім’ї та молоді ДМР оголосили конкурс патріотичних малюнків.

Такою акцією хочемо підтримувати та розвивати патріотичний дух у молоді нашого міста. Ми повинні пам’ятати про подвиги наших попередників, віддавати їм шану та переказувати цю історію нашим дітям. Запрошуємо учнів навчальних закладів, молодь долучитись до конкурсу малюнків, проявити свій талант та передати на папір історію, яку творили наші предки. Обмежень немає — лише просимо приносити роботи у форматі А3. Можна навіть провести паралелі з сьогоденням, — прокоментувала Олександра Пашко.

Творчі роботи можна подати до 27 січня у відділ сім’ї та молоді, кабінет 210.

Перейти до вмісту