Рік, що минає: Події Лютого

13:49 10 Грудня 2019

1 лютого з перемогою у Всеукраїнському конкурсі «Молодь за безпеку дорожнього руху» учня Дрогобицької ЗОШ №10 Романа Томілова привітали Депутат Верховної ради України Богдан Матківський та міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

2 лютого до Дрогобича завітала чисельна делегація з Нової Каховки, у складі якої перебували представники виконавчого комітету НМР на чолі зі заступником міського голови Володимиром Сироваткою, та творчі колективи, які взяли участь у ХХVIII Різдвяному фестивалі «Колядує Франкове Підгір’я».

3 лютого відбувся фестиваль «Колядує Франкове Підгір’я», за участі колективів з міста-партнера Нова Каховка.

5 лютого у Дрогобицькій міській раді під головуванням заступника міського голови Дрогобича Василя Качмара, за участі керівника відділу ІТ та аналізу Станіслава Гайдера і керівництва сфери освіти та охорони здоров`я, відбулась нарада щодо початку робіт у шести освітніх та медичних закладах міста, які відібрали ЕСКО-компанії.

8 лютого у Києві відбулася конференція «E-nnovate Ukraine: 1500 днів досягнень». в ході конференції було обрано Президентом Асоціації Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація відкритих міст» Юрія Бову, та її виконавчого директора — Анна Шавиро. Віце-президентом Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація відкритих міст» було обрано міського голову Дрогобича Тараса Кучму.

11 лютого у Дрогобичі презентували видання, присвячене 300 героїчним постатям міста. Автором книги є доцент кафедри української мови Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Богдан Пристай.

12 лютого у Мармуровій залі Дрогобицької Ратуші відбулась зустріч міського голови Дрогобича Тараса Кучми та заступника міського голови Василя Качмара з молоддю міста.

13 лютого освітяни Дрогобича у форматі Круглого столу обговорили стан та перспективи сфери освіти в контексті НУШ.

14 лютого чотири сім`ї з Дрогобича, двоє з яких нещодавно стали батьками четвертої, а ще двоє — шостої дитини, отримали допомогу, в межах міської програми «Пакунок малюка».

15 лютого у 30-ту річницю виведення військ з Афганістану, у Дрогобичі вшанували учасників бойових дій на території інших держав.

16 лютого у Народному домі імені Івана Франка відбувався ІІ-й Фестиваль-конкурс «Роду нашого розмай». У справжньому танцювальному марафоні взяли участь дитячі колективи різних вікових категорій із міст Дрогобича, Стебника, Рівного, Стрия, Самбора, Добромиля, с.Нагуєвич Дрогобицького району.

20 лютого у День пам`яті Героїв Небесної Сотні, міський голова Дрогобича Тарас Кучма зустрівся з постраждалими учасниками Революції Гідності, учасниками АТО та членами їх родин.

20 лютого у 5-ту річницю Революції Гідності, у Дрогобичі вшанували пам`ять загиблих Героїв Небесної Сотні.

21 лютого на запрошення керівництва Дрогобицького механіко-технологічного коледжу, міський голова Дрогобича Тарас Кучма зустрівся зі студентською спільнотою.

22 лютого Дрогобич відвідали Міністр Канцелярії президента Польщі Адам Квятковський та Рафал Коцот — консул з Департаменту співпраці з поляками в Україні Генерального Консульства РП у Львові.

23 лютого у Львові відбулося засідання Ради регіонального розвитку області за участі керівництва держави. Участь у засіданні взяв також міський голова Дрогобича Тарас Кучма та начальник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба.

26 лютого у Львові та Дрогобичі стартував дводенний Форум гідів. Організаторами цьогорічного Форуму гідів виступили Львівська обласна державна адміністрація, Львівська міська рада, Офіс туризму у Львові, Дрогобицька міська рада та КП «Туристично-інформаційний центр» Дрогобича. До Дрогобича завітали 120 гідів та журналістів.

27 лютого у Дрогобичі відбувся неФорум молоді, участь у якому взяли 75 учнів-старшокласників шкіл та студентів міст Дрогобича і Стебника. Захід відбувся у Дрогобицькій міській раді.

28 лютого у міськраді презентували Програму стабілізації фінансової ситуації в освітній сфері міста на 2019-2022 роки.

28 лютого міський голова Дрогобича Тарас Кучма та заступник міського голови Василь Качмар проінспектували хід виконання ремонтних робіт у КНП «Дрогобицька міська поліклініка» та ангіографічному відділенні КНП «Дрогобицька міська лікарня №1».

Перейти до вмісту