Рік, що минає: Події Листопада

16:46 26 Грудня 2019

4 листопада Тарас Кучма вкотре зустрівся з юними дрогобицькими парламентарями.

6 листопада розвиток першої міської лікарні Дрогобича оцінив директор Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова Василь Лазоришинець.

6 листопада жіночу пара Олександра-Марія Табачинська та Юлія Пилип’як, які є вихованцями Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені І. Боберського, привітали за те, що вони вибороли срібні медалі у динамічній вправі та бронзові — у багатоборстві на чемпіонаті Європи зі спортивної акробатики у Ізраїлі.

7 листопада перші нові дерева висадили на площі Ринок у Дрогобичі натомість зрізаних старих.

7 листопада з “інформаційною кухнею” ДМР ознайомлювалися службовці місцевого самоврядування Донеччини.

8 листопада інспекцію закладів дошкільної освіти Дрогобича завершено.

14 листопада КП «Дрогобичводоканал» інформує про поїзду дітей з Дрогобича до міста Кракова, де діти ознайомилися з роботою Краківського водоканалу.

14 листопада Тарас Кучма відзначив кращих учнів та студентів — учасників «Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності».

18 листопада КУ «Інститут міста» інформує про реалізацію мікропректів, зокрема проекту «Побудова дитячого майданчика по вулиці Спортивна.

19 листопада у міській раді обговорюють стратегію автономізації сфери освіти у Дрогобичі та Стебнику.

19 листопада акробаток Олександру Табачинську та Юлію Пилип’як привітали на сесії Дрогобицької міської ради.

20 листопада представники агентства США з міжнародного розвитку USAID на чолі з керівником проекту USAID «ВзаємоДія» Лоуренсом Хелдом прибули до Дрогобича.

21 листопада У Сквері Героїв Небесної Сотні у Дрогобичі відбулась спільна молитва.

21 листопада відбулася робоча зустріч міського голови Дрогобича Тараси Кучми та міського голови Галляйну (Австрія) Олександра Штангасінгера.

22 листопада у межах візиту до Австрії делегація з Дрогобича на чолі з міським головою Тарасом Кучмою побувала на прийомі у Почесного консула України в Зальцбурзі — Мартіна Паноша. Разом з міським головою участь у прийомі взяли керівник Австрійської бібліотеки Ярослав Лопушанський, керівник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба, доцент ДДПУ ім. І. Франка Василь Лопушанський, керівник прес-служби ДМР Зеновій Квасній.

22 листопада Дрогобицький міський центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді інформує, що у Стразбурзі (Франція) відбулась конференції Ради Європи з нагоди 30-річчя Конвенції ООН щодо прав дитини та перегляду стратегії з прав дитини. Від ініціативної групи дітей, які моніторили дотримання положень Ланзаротської Конвенції в Україні, був обраний юний делегат-експерт з України — Ростислав Платко.

22 листопада у Дрогобичі провели акцію до 86-роковин Геноциду українців «Голод-33».

23 листопада у Дрогобичі, традиційно, на території Меморіалу «Тюрма на Стрийській» відбулося поминальне віче з вшанування пам`яті загиблих жертв голодоморів в Україні.

29 листопада у Молодіжному просторі Дрогобича під керівництвом викладача художньої школи Христини Соломчак місцеві художники спільно з учнями намалювали ще 9 ангелів-музикантів. Цих ангелів закріплять на деревах у парку імені Степана Бандери.

Перейти до вмісту