Рік, що минає: Події Березня

15:52 12 Грудня 2019

5 березня для другого спеціального центру швидкого реагування ДСНС України передано нові спецзасоби, серед яких спецодяг та обладнання, придбані за кошти місцевого бюджету.

5 березня у Дрогобицькій міській раді відбулося друге виїзне засідання тимчасової контрольної комісії Львівської обласної ради з питань вивезення та утилізації ТПВ з Дрогобича.

9 березня відзначили 205-річницю з дня народження Тараса Шевченка – поета, художника, мислителя. У Дрогобичі відбулось урочисте віче, яке продовжилось масовим виконанням творів Кобзаря.

10 березня у Народному домі імені Івана Франка відбулася Урочиста академія з нагоди відзначення 205-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка.

12 березня у Дрогобицькій міські раді відбулася півторигодинна прес-конференція за участі посадовців ДМР та журналістів, щодо фінансового стану в галузях освіти, культури та охорони здоров’я.

14 березня у провулку Заводському замінили водопровід, а до будинку №97 на вулиці Бориславській проклали нову каналізаційну мережу, — інформує адміністрація КП «Дрогобичводоканал».

15 березня у Дрогобичі відбувся вечір Спортивної слави, у ході якого у чотирьох номінаціях відзначили кращих спортсменів за результатами 2018 року.

15 березня сесія Дрогобицької міської ради приймає рішення «Про затвердження рішення виконавчого комітету від 16 серпня 2018 року №200 та тексту Договору про спільну діяльність з метою реалізації проекту з будівництва заводу по переробці ТПВ на території міста Дрогобич». «За» — 21 голос.

18 березня 49 працівників сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначили з нагоди професійного свята.

21 березня у дрогобицькому ЦНАПі інформують про надання 101 виду послуг.

22 березня виходить сюжет про один день з життя реаніматолога «Бійці невидимого фронту».

22 березня міський голова Дрогобича Тарас Кучма привітав переможців Всеукраїнського конкурсу диктантів, який відбувся у межах відзначення Міжнародного дня рідної мови, а також колективи начальних закладів міста, які долучились до Всеукраїнського флешмобу відеочитання поезій Тараса Шевченка #byShevchenko у межах відзначення Шевченківських днів.

22 березня, у Всесвітній день водних ресурсів, у Дрогобичі школярі долучилися до акції «Вода для всіх».

24 березня понад дві тисячі дрогобичан молилися під час 20-ї ювілейної Хресної ходи за воїнів АТО, мир на Сході України та вибори Президента.

25 березня у 20-річницю трагічної загибелі Героя України, у Дрогобичі вшанували пам`ять В`ячеслава Чорновола.

27 березня учні шкіл №2, №5 та №16 впродовж середи, 27 березня, висадили 51 дерево. Саджанці дерев висаджували на території шкіл. Так, у школі №2 висадили 20 дерев, у школі №5 — 12 дерев, у школі №16 — 19 дерев.
На запрошення учнів школи, які входять до Дитячого парламенту міста, до акції з озеленення та благоустрою територій шкіл долучився й міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

28 березня водіям громадського транспорту роз’яснили процедуру безкоштовного перевезення учнів та пільговиків.

28 березня з робочим візитом у Дрогобичі побував Президент України Петро Порошенко.

Перейти до вмісту