Різдвяні прикраси дитячими руками: в мерії Дрогобича відкриють новорічно-різдвяну виставку

9:27 14 Грудня 2021

Вклали частинку своїх талантів та креативу у новорічні композиції і прикраси:  мова іде про дитячу творчість, яку учні гімназій та ліцеїв міста вдало трансформували у створення яскравих новорічних прикрас. Свої роботи талановита молодь презентувала для старту новорічно-різдвяної виставки, яку цими днями розгорнуть у приміщенні міської ради Дрогобича.

Як розповідає керівник відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко, наразі усі вироби, які діти приносять  – зберігають у їхньому відділі. Відтак яскраві новорічні віночки, гірлянди та композиції із новорічних свічок буде презентовано для загального огляду у приміщенні мерії.

Будь-який із виробів можна придбати і тим самим допомогти талановитій молоді і надалі розвивати та примножувати їхню творчість. Ціна новорічних композицій символічна – від 100 до 260 грн. Діти вклали частинку своєї душі та фантазії у ці роботи. Тому запрошуємо дрогобичан долучитися до нашої виставки та придбати для оселі, чи святкового столу  яскраву новорічну композицію або ж різдвяний віночок, який вам припаде до душі, – додає Олександра Пашко.

Символічно, що цьогоріч до новорічної акції долучилися і діти з територіальної громади, населені пункти якої входять до Дрогобицької ТГ. Учні сільських навчальних закладів теж проявили свій талант та творчість і виготовили чимало святкових композицій.

Окрім новорічно-різдвяної виставки у мерії міста та продажу дитячих виробів, 16 грудня в Дрогобичі проведуть неординарну та цікаву акцію – дерева на центральній площі міста вберуть в яскраві шарфи із прикрасами, які також виготовила талановита дрогобицька молодь.

Перейти до вмісту