Роман Муль: Сім’я дрогобичанина, якому врятували життя, вдячна місцевим медикам

13:10 30 Січня 2020

У КНП “Дрогобицька міська лікарня” функціонує відділення інтервенційної кардіології та реперфузійної терапії з надсучасним ангіографом, яких в Україні такого експертного класу є лише п’ять, один з яких у Дрогобичі. Завдяки цьому апарату дрогобицькі медики можуть надавати вчасну медичну допомогу при інфаркті, обстежувати судини, проводити операції зі стентування.

Нещодавно дрогобицькі медики провели чергову операцію зі стентування, врятувавши молодому дрогобичанину життя.

Під час останнього чергового засідання сесії Дрогобицької міської ради 28 січня депутат Роман Муль від імені сім’ї чоловіка, якому врятували життя, подякував медикам, очільнику охорони здоров’я Володимиру Чубі та керівництву відділення інтервенційної кардіології та реперфузійної терапії за своєчасну та якісно надану медичну допомогу.

За словами депутата, дрогобичанин був у критичному стані з інфарктом. Провівши операцію зі стентування, медики, які, на щастя, забезпечені необхідним обладнанням, зробили все можливе.

“Те, що ми встановили, дає свої результати. Молодій людині з інфарктом в дуже критичному стані вдалося поставити стент буквально за кілька годин і врятувати життя. Дякую вам”, — зазначив Роман Муль.

Нагадаємо, офіційно відділення інтервенційної кардіології та реперфузійної терапії у КНП “Дрогобицька міська лікарня” відкрили 1 липня 2019 року. Як повідомляють у відділі охорони здоров’я ДМР, за цей період для містян та мешканців регіону проведено 245 коронарографій та 65 стентувань.

Перейти до вмісту