Роз’яснення адміністрації КП «Дрогобичводоканал» щодо відсутності водопостачання

13:35 24 Грудня 2020

Шановні споживачі!

З великим розумінням ставимося до вилитого вами невдоволення у соціальних мережах з приводу того, що водопостачання вчора не було вчасно відновлено. Проте на захист і підтримку наших працівників, які під дощем до пізньої ночі усіма силами докладалися до того, щоб водопостачання міста було відновлено, хочемо зробити деякі слушні акценти.

У житті не можна спрогнозувати аварійні ситуації, тим паче на водопроводі, який служить вже більше ніж півстоліття. Не можна наперед телепатично визначити характер аварії і точно встановити часові рамки її ліквідації, як сталося вчора.

З часів незалежності України держава взагалі не вкладала коштів у глобальну заміну водопровідних мереж. Тієї мізерної частки коштів, закладеної у тарифах, заледве вистарчає на поточний ремонт інфраструктури. Дрогобич сьогодні, попри всі труднощі, має безперебійне постачання якісної води, чого і близько нема, наприклад, у наших сусідів трускавчан чи бориславців. І це водопостачання утримують робітники, яких бачите на цих світлинах.

Відновлення водопостачання не відбувається в одну мить. Після завершення робіт на нього потрібно ще 8-10 годин.

Сьогодні триває усунення дисбалансу у режимі водопостачання всього міста. У найближчий час проблему буде вирішено.

Тому ще раз перепрошуємо за завдані незручності. Закликаємо до розуміння, шани до чужої праці і взаємоповаги!

Адміністрація КП “Дрогобичводоканал”

Перейти до вмісту