Розчистка вулиць від снігу: чому не варто нехтувати закликами комунальників?

15:41 7 Квітня 2023

У зв’язку з погіршенням погодних умов протягом двох останніх днів вулицями Дрогобича активно курсувала спецтехніка, яка проводила розчистку доріг від снігу та посипання вулиць піщано-сольовою сумішшю.

Однак в той час як деякі мешканці наголошували на необхідності активнішої роботи комунальних служб, так як дороги швидко покривались новим шаром снігу, інші – обурювались самому факту розчистки вулиць. Бо від роботи комунальних служб начебто страждають припарковані вздовж доріг автомобілі.

Відеоролики такого змісту активно поширюють соціальними мережами. Мова про ролик, де дорогу розчищає техніка на вулиці Володимира Великого.

У «Службі муніципального управління» наголошують – вчора очищення та посипка доріг міста відбувалась ще з ночі. У зв’язку з активним снігопадом, до роботи залучили п’ять одиниць спецтехніки, яка активно курсувала дорогами міста.

При цьому, під час роботи снігоочисної техніки, людей повідомили та заздалегідь застерігали – не паркувати автомобілі на узбіччях доріг, адже вони створюють труднощі для проїзду спецтехніки.

На цьому комунальні служби наголошують щоразу.

Що стосується очистки вулиці Володимира Великого, – всупереч рекомендаціям комунальних служб вздовж дороги було припарковано низку автомобілів. Відтак під час роботи техніки сніг з проїжджої частини потрапив на автомобілі.

Однак, як зазначили в КП «СМУ», під час розчистки вулиць жодної ДТП чи пошкоджень транспорту зафіксовано не було.

Комунальні служби вкотре наголошують – не залишати транспортні засоби на узбіччях доріг та в невідведених місцях. Адже відповідальна позиція автомобілістів сприяє якісній очистці вулиць.

Перейти до вмісту