Розвозять пасажирів та доправляють гумвантажі в гарячі точки: перевізників та представників транспортних компаній привітали з професійним святом

16:19 31 Жовтня 2022

30 жовтня в Україні відзначили День працівника автотранспорту. З нагоди професійного свята у Дрогобицькій міській раді привітали усіх, хто забезпечує транспортні перевезення містян у межах Дрогобича та територіальної громади, а також непосильно допомагає у час війни доправляти гуманітарні вантажі в зону бойових дій та деокуповані міста.

Захід пройшов у стінах світлиці Дрогобицької міської ради, ініціатором зустрічі виступило Управління інвестицій та економічного розвитку ДМР.

Як повідомила керівниця Управління Леся Лазунда – почесними гостями заходу найперше були представники транспортних компаній та окремі водії, які з перших днів війни допомагають місту розвозити гуманітарні вантажі із необхідними речами як воїнам так і мирному населенню в зону активних бойових дій, а також доставляють гумдопомогу від наших закордонних партнерів у місто Котермака. Серед активних «транспортних волонтерів» такі підприємства як ТОВ «Фарматрейд», «UA Транс» та багато інших. Усім їм вручили подяки від імені міського голови.

Також подяки та грамоти отримали представники та керівники місцевих перевізників, які щоденно забезпечують довезення громадян в межах міста та територіальної громади. А це – ТОВ «Сігма», КП «Дрогобицьке АТП», ТОВ «Канзас».

Подяки вручили перший заступник міського голови Дрогобича Ігор Герман та керівниця Управління інвестицій та економічного розвитку ДМР Леся Лазунда.

Щиро дякуємо як нашим перевізникам так і компаніям, а також  і окремим водіям, які допомагають в час війни мужньо тримати оборону – доставляють та розвозять потрібні гуманітарні вантажі і тим самим забезпечують наших воїнів усім необхідним. Окремі слова вдячності і місцевим перевізникам – працюєте в непростий час, то карантин, то війна вносять корективи у вашу роботу. Однак, цінуємо ваші старання ставати кращими та в комфорті перевозити громадян. Тож з професійним святом усіх та спільно до перемоги, – звернувся до присутніх перший заступник міського голови Ігор Герман.

Захід звершили бесідою у невимушеній атмосфері та спільним фото усіх присутніх.

 

Перейти до вмісту